03.09.2021 TARİH ve 2021/09 SAYILI EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ

T.C.

AKSARAY BELEDİYE BAŞKANLIĞI

03.09.2021 TARİH ve 2021/09 SAYILI EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ

5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. maddesi gereğince 2021 yılı Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı 03.09.2021 tarihinde Cuma günü saat 14.30’da Aksaray Bilim Merkezi Konferans Salonu'nda (Tacin Mahallesi, Recep Tayyip ERDOĞAN Gençlik Parkı İçerisi)  aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanacaktır.

1- Açılış

2- Yoklama

3- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının Okunması.

4- Mazeretleri nedeniyle toplantıya katılamayan meclis üyelerinin izin dilekçelerinin okunması ve oylanması.

5- 06.08.2021 tarihli Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısında alınan karar özetlerinin okunması.

6- Parti grupları ve birim müdürlükleri tarafından gündeme alınması istenilen tekliflerin ve önergelerin okunması ve ek gündem maddesi olarak gündeme alınıp alınmamalarının oylanması.

7- Gündem maddelerinin görüşülmesi.

7.1- İmar Tadilat Komisyonuna havale edilecek ve Komisyonca hazırlanan tadilat raporlarının görüşülmesi.

a.İmar Komisyonunda Görüşülmesi İstenilen Plan Değişikliklerine İlişkin Taleplerin Havalesi

(1 Adet);

1. Küçükbölcek Mahallesi 7587 ada 1 nolu parselde bulunan İlköğretim Tesisi Alanına İlişkin uygulama imar planı değişikliği hk. teklifi.

b.İmar Tadilat Komisyonuna Sevk Edilen Plan Değişikliklerine İlişkin Komisyonca Hazırlanan Raporların Görüşülmesi (2 Adet);

1.Kurtuluş Mahallesi 161 ada 9, 10, 11, 42 ve 43 nolu parsellere ilişkin ilave imar planı hk. komisyon raporu.

2.Dorukini Köyü 132 ada 37 ve 38 nolu parsellere ilişkin ilave imar planı hk. komisyon raporu.

7.2-Belediye birim müdürlüklerinden meclise havale edilen evraklar ile (+varsa) meclis kararı ile gündeme ilave edilen tekliflerin görüşülmesi;

- Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün; Aratol-Merkez Özel Halk Otobüsü güzergahı Fabrika Caddesi – Ebulfeyz Elçibey Caddesi – Makas Kavşağı – Konya Caddesi – Tacin Mahallesi 100. Cadde – Aratol Mahallesi – Özel Eğitim Uygulama Merkezi – Konya Caddesi- Karasu Kavşağı – Özel Aksaray Hastanesi önü – Tacin Mahallesi 100. Cadde – Konya Caddesi – Makas Şehitlik Parkı önü – Ebulfeyz Elçibey Caddesi – Ankara Caddesi – Kurşunlu Cami önü – Bediüzzaman Caddesi – Efor Kavşağı – Atatürk Bulvarı – Gündoğdu Caddesi – Fabrika Caddesi şeklinde gidiş ve geliş güzergahlarının düzenlenmesi hakkındaki teklifi.

8- Meclis üyelerine ait pasaport vb. taleplerin görüşülmesi.

9- Dilek ve Temenniler

10- Kapanış