12.11.2021 AKSARAY BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ

Meclisi Teşkil Eden

Z e v a t

Belediye Meclisi; Meclis Başkanı Dr. Evren DİNÇER Başkanlığında;

Üyelerden; Cem ELİBOL, Yakup ÜLGER, Osman KOÇAK, Hıfsı PEKER, Muhammet Ali ASLAN, Gamze ÇELİK, Mehmet Emin KILIÇ, Malik EKİNCİ, Yakup Kadri PEREK, Şükrü TANŞİ, Mustafa TOPAÇLI, Oğuz EREN, Rıza SERİNBAŞ, Koray YILDIRIM, Nurettin YAR, Mehmet YARDIMLI, Burhanettin KARATAŞ, Ercan KILIÇ, Tamer KARGIN, İzzet KOCAMAN, Muhammet ÇELİK, İsmet KAYABAŞI, Vefa ÜLGER, Muhterem GÜR, Mahmut BAYSAL, Nurdilek ATALAY, Fehmi KUYUCU, Tolga KARA, Bilal ÖZDEMİR’in İştiraki ile toplandı. (Ramazan YILMAZ izinli,  Tamer YALVAÇ katılmadı.)

Toplantı

12.11.2021   2021/11/2

5393 sayılı Kanun’un 20. ve 21. maddesi gereğince Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı  II. Oturumu 12 Kasım 2021 Cuma günü saat 14.30’ da yukarıda isimleri yazılı üyelerin iştirakiyle Aksaray Bilim Merkezi Konferans Salonunda, Belediye Meclis Başkanı Dr. Evren DİNÇER Başkanlığında toplandı ve aşağıdaki kararlar alındı.

2021-179: Meclis üyemiz Ramazan YILMAZ tarafından meclise sunulan izin dilekçesi Aksaray Belediye Meclisinde okunarak yapılan işaretle oylama neticesinde meclis üyemizin izinli sayılmasının kabulü oybirliği ile kararlaştırılmıştır.

2021-180: Yazı İşleri Müdürlüğü’nün; Üyelik konulu teklifi ile meclis üyeleri tarafından meclise sunulan asil ve yedek üyeleri hakkındaki önergenin ek gündem maddesi olarak gündeme ilave edilip edilmemesi Aksaray Belediye Meclisinde okunarak yapılan işaretle oylama neticesinde, teklifin ve önergenin ek gündem maddesi olarak gündeme ilave edilmesi oybirliği ile kararlaştırılmıştır.

2021-181: 2022 Yılı Bütçesi ve Gelir Tarife Cetveli, Aksaray Belediye Meclisinde okunarak yapılan işaretle oylama neticesinde oybirliği ile kabul edilmiştir.

2021-182: Ek gündem maddesi olarak gündeme ilave edilen Yazı İşleri Müdürlüğü’nün Üyelik konulu teklifi ile meclis üyeleri tarafından meclise sunulan asil ve yedek üyeleri hakkındaki önerge Aksaray Belediye Meclisinde okunarak yapılan işaretle oylama neticesinde, Belediyemizin, Agricities Uluslararası Tarım Şehirleri Birliğine üye olmasının kabulüne Belediye Meclis Üyelerimizden Osman KOÇAK’ın ve Nurettin YAR’ın asil üye olarak ve Mustafa TOPAÇLI’nın yedek üye olarak belirlenmesine oybirliği ile karar verildi.

Son gündem maddesinde meclis üyelerine dilek ve temennilerinin olup olmadığı sorularak Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 03 Aralık 2021 Cuma günü saat 14.30’da yapılacağı bilgisi verilerek 2021 yılı Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı II. Oturumu sona erdirildi.

Tarih: 2021-11-23 15:14:57
Dr. Evren Dinçer