SOMUNCUBABA MAHALLESİNDE YENİ YOL AÇIM ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

BAŞKAN DİNÇER; “YENİ YOLLAR AÇARAK PLANLI BÜYÜMENİN ÖNÜNÜ AÇIYORUZ”

Aksaray Belediyesi her geçen gün büyüyen ve nüfusunu her yıl önemli bir oranda artıran şehirde konutlaşma alanlarının artmasıyla birlikte doğan yol ihtiyacının karşılanması, kentin yol ve ulaşım imkanlarını geliştirmek amacıyla yeni yol açma çalışmalarını yoğun bir çalışmayla sürdürüyor.

Kentin ulaşım ağını genişletmek için programlar yapan Aksaray Belediyesi Somuncubaba mahallesinde 8 adet metruk yapının yıkımı gerçekleştirirken, 6035 – 6029 – 4017 numaralı sokaklarda yol açma çalışması başlatıldı.

Başkan Dinçer, “Vatandaşların yol sıkıntısını gidermek, rahat ulaşım imkânı sağlamak için fen işleri ekiplerimizle yoğun bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Yeni yol konusunda gerçekten iyi bir aşama kat ettiğimizi düşünüyorum ve bu doğrultuda çalışmalarımızı da aksatmadan sürdürüyoruz.

Yeni yollar açarak planlı büyümenin önünü açıyoruz. Ekiplerimiz sahada çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürecek. Aksaray’ın kalkınması için yeni ve güzel yolların önemli olduğunu bilerek çalışıyoruz. Hazırlanan plan doğrultusunda bütün mahallelerde ihtiyaç duyulan eksiklerin giderilmesi için çalışmalarımız aralıksız devam edecek” diye konuştu.

Yeni açılan yollar, ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken, Aksaray’ın gelişimine de katkı sağlıyor. Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ihtiyaçlar doğrultusunda ve program dahilinde yeni yollar açmaya devam edeceği öğrenildi.