Haber

KİTAP KONAKLARINDA SINAV YOĞUNLUĞU YAŞANIYOR ÖĞRENCİLER SESSİZ VE NEZİH ORTAMDA SINAVA HAZIRLANIYORLAR

BAŞKAN DİNÇER; “KİTAP KONAKLARIMIZ ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN İDEAL ÇALIŞMA ORTAMI SAĞLIYOR”

Aksaraylı öğrenciler, sınava kitap konaklarında hazırlanıyor.

Aksaray Belediyesi bünyesinde hizmet veren kitap konaklarında gençler, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) LGS ve KPSS’ ye hazırlanarak, kitap okuyarak verimli zaman geçiriyor.

Sınava hazırlanan tüm öğrencilere başarılar dileyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray’ın geleceğinin eğitimle şekilleneceği bilinciyle kitap konaklarına büyük önem verdiklerini belirterek, “Eğitim alanında her zaman olduğu gibi sınav döneminde de gençlerimizin yanındayız” dedi.

Aksaray Belediyesi olarak eğitime ve öğretime hassasiyetle destek verdiklerini belirten Başkan Dinçer, “Rabbim gençlerimizin geleceklerini aydınlık etsin. Bütün gayretimiz, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği içindir. Gençlerimize daha güzel yarınlar bırakmak için yoğun gayret gösteriyoruz. Aksaray Belediyesi olarak bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bundan sonra da eğitim-öğretime desteği artırarak devam ettireceğiz ve ülkemizin geleceği olan gençlerimiz, çocuklarımız için yatırımlarımız devam edecektir.

Bu doğrultuda gençlerimiz kitap konaklarımızda, hem nezih bir ortamda çalışma imkânı yakalıyorlar hem de sosyalleşerek keyifli zaman geçiriyorlar.

Aksaray Belediyesi olarak, eğitimden sağlığa, kültürden sanata hayatın her alanında Aksaraylıların yanında yer alarak, Aksaray’da yaşamanın ayrıcalık olduğunu gösteriyoruz. Bu vesileyle gençlerimize hayatları boyunca iyiliklerle ve güzelliklerle dolu bir yaşam diliyorum” ifadelerini kullandı.

Aksaray Belediyesi tarafından şehrin farklı noktalarında faaliyete geçirilen Nuri Yazıcı, Paşacık, Hoca Ahmet Yesevi ve Tapduk Emre kitap konakları, kuruldukları ilk günden bu yana öğrencilere verimli çalışma alanlarını oluşturuyor. Kitap konaklarında Kitapseverler için kitap okuma alanları, çalışma odaları ve dinlenme alanlarının yanı sıra öğrencilere çeşitli ikramlarda da bulunuluyor.