AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLERİ VATANDAŞLARI ORTAK MASADA BULUŞTURUYOR

BAŞKAN DİNÇER; ‘’SOSYAL TESİSLERİMİZDEKİ DOLULUK VE MEMNUNİYET BİZE ENERJİ VERİYOR’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer tarafından hayata geçirilen sosyal tesisler vatandaşlara soğuk kış günlerinde sıcak hizmetler sunmaya devam ediyor.

Üstlendiği sosyal belediyecilik anlayışı gereği Aksaray halkının refah ve huzur seviyesini yükseltmeye yönelik pek çok başarılı projeye imza atan Aksaray Belediyesi, birçok Sosyal Tesisi son 5 yılda halkın kullanımına açmıştı.

Günümüzde yenilenen yüzleri, kaliteli ve hesaplı hizmet anlayışları ile halkın ailece güzel bir gün geçirebilmek adına en çok rağbet ettiği huzur ve keyif dolu mekanlar haline gelmiştir. Son 5 yılda vatandaşların yoğun olarak kullandığı parklarda ve yeşil alanlarda hizmete sunulan Sosyal Tesisler halka hizmet vermeye devam ediyor.

Aksaray Belediyesinin kent halkının yaşam kalitesini artıran eğitim, kültür ve sanat alanında her yaştan insana hizmet sunan Bilim Merkezi, Kadın Aktivite Merkezleri, Kitap Konakları, Engelsiz Yaşam Merkezi, Mahalle Konakları, Piramit Kafe, Tacin Kafe, Fatih Kafe, Selçuklu Kafe, Bedriye Medresesi Kitap-Kahve ve Makas Kent Kafe gibi sosyal tesislerinden her gün binlerce vatandaş faydalanıyor.

Vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda sosyal tesis projeleri yaparak vatandaşların hizmete sunduklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Göreve geldiğimizde vatandaşlarımız bizlerden il belediyeciliğinin dışında büyükşehir ölçeğinde projeler gerçekleştirmemiz yönünde taleplerde bulundular. Hayata geçirdiğimiz projeler ve sosyal tesislerle şehrin kendi kabuğunu kırmasını sağladık.

Bugün yurtdışından veya il dışından gelenler projelerimizi gördüğünde Aksaray’ı küçük bir Anadolu şehri olmaktan çıkartarak sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerin yapılmaya elverişli mekanların olduğu bir şehir olarak görüyor. Bu bize gurur veriyor. Bizde yeni döneme bu gururla ve kararlılıkla hazırlanıyoruz. Nerede ne ihtiyaç varsa onu gidermeyi kendimize görev ediniyoruz. Biz biliyoruz ki bu şehir caddeleriyle, sokaklarıyla, sosyal tesisleri ile her şeyin en güzeline layıktır. Bu anlayışla eser ve hizmet siyasetimize devam edeceğiz.’’ Dedi.