BAŞKAN DİNÇER; ‘’ŞEHRİMİZE YENİ YEŞİL ALANLAR KAZANDIRIYORUZ’’

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi tarafından yapımı devam eden parkta incelemelerde bulundu.

Şifahane Mahallesi sakinlerinin talepleri doğrultusunda çocuklar için oyun grupları, yetişkinler için de spor aletleri ile yürüme ve dinlenme alanlarının yer alacağı parkta çalışmalar Aksaray Belediyesi ekipleri tarafından sürdürülüyor.

Yapılan çalışmaları yerinde incelemek için parkın yapıldığı Şifahane Mahallesi 3166 nolu sokağa giden Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Vatandaşlarımızın istek ve talepleri üzerine şehrimizin birçok noktasında park ve yeşil alanlar oluşturmaya devam ediyoruz. Şifahane mahallemizde yapımına devam ettiğimiz yeni parkımızı yerinde inceledik. En kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağımız parkımızda çocuklarımız için oyun grupları, yetişkinler için de spor aletleri ile yürüme ve dinlenme alanlarının yer alacak.’’ Dedi.

Çalışmaların yapıldığı noktada bulunan vatandaşlar parkın mahalleye yeni bir renk katacağını belirterek başta Belediye Başkanı Evren Dinçer olmak üzere parkımızın yapımında emeği geçen herkes teşekkür ettiklerini ifade ettiler.