BAŞKAN DİNÇER; ‘’ŞEHRİMİZİN TANITIMI VE KÜLTÜREL GELİŞİMİ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ’’

TRT’nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman Dizilerini ekranlara taşıyan Bozdağ Filmin yönetim kurulu başkan vekili Hüseyin Özçelik yeni film projeleri için Aksaray’da birtakım incelemelerde bulunarak ziyaretler gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer şehrin sosyal, kültürel ve ekonomik olarak gelişmesi için çeşitli çalışmalar yürütüyor. Belediye Başkanı Evren Dinçer, yürüttüğü gayretli çalışmalar neticesinde Aksaray ulusal ve ulusalararası düzeylerde film projeleri yapmış ünlü isimlerin dikkati çekiyor.

Binlerce yıllık geçmişi ile birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Aksaray’ı gezen Bozdağ Filmin Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Özçelik’i ve Aksaray’ın yeni film projeleri oluşturmak için oldukça uygun koşullarda bir bölgede yer aldığının değerlendirmesini yaptılar.

Bozdağ Filmin Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Özçelik, Aksaray hakkında düşüncelerini Belediye Başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret ederek aktardı.