AKSARAY BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNA 5 YENİ ARAÇ EKLEDİ

Aksaray Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmak için araç filosunu güçlendiriyor. Aksaray Belediyesi araç filosuna lowbed dorse çekici, sati kaplama kombine aracı, greyder, kepçe ve kazıcı yükleyici ekskavatör olmak üzere toplam 5 adet yeni araç eklendi.

Aksaray Belediyesi, belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere araç filosuna yeni araçlar ekledi.  Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediyecilik hizmetlerinin daha etkin yürütülmesini sağlamak amacıyla 5 adet yeni iş makinasının alındığını bildirdi.

Başkan Dinçer, araç filosuna dahil edilen yeni araçlarla Aksaray Belediyesinin hizmet ağını genişlettiğini söyleyerek “Çağdaş şehircilik anlayışı ile her geçen gün daha da gelişen ve teknolojik donanıma sahip araçları bünyemize katarak vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz” dedi.

Yeni alınan iş makinelerinin tamamının vatandaşların ihtiyaç ve beklentisi doğrultusunda kullanacağını sözlerine ekleyen başkan Dinçer, “Hizmetlerimizi daha hızlı bir şekilde gerçekleştirmek için 5 adet yeni iş makinesini belediyemiz bünyesine dahil ettik.  Teknolojik donanıma sahip araçlarımız vatandaşlarımızın hizmetinde kullanılmak üzere sahada olacak. Kaliteli hizmet sunmamızda yardımcı olacak iş makineleri ile Belediyemiz artık daha dinamik ve daha güçlü. Aldığımız araçlarımız şehrimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.