EROĞLU HOLDİNG YÖNETİM KURULU ÜYESİ ÜMMET EROĞLU İLE İŞ ADAMI MAHMUT KUZUCU’DAN BAŞKAN DİNÇER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Türkiye’nin en büyük firmalarından biri olan Eroğlu Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi ve Eroğlu Giyim İcra Kurulu Başkanı Aksaraylı İş Adamı Ümmet Eroğlu ile İş Adamı Mahmut Kuzucu Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret etti.

İşadamları Ümmet Eroğlu ve Mahmut Kuzucu Belediye Başkanı Evren Dinçer’e görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak başarı dilediler.

Başkan Evren Dinçer ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Eroğlu Giyim İcra Kurulu Başkanı Ümmet Eroğlu'na ve İş Adamı Mahmut Kuzucu'ya nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.”