BAŞKAN DİNÇER BATI İNGİLTERE AKSARAY DERNEĞİ ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Batı İngiltere Aksaray Derneği üyeleri ile Piramit Kafe Sosyal Tesislerinde bir araya geldi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer Aksaray Belediyesine ait Piramit Kafe Sosyal Tesislerinde bir araya geldiği Batı İngiltere Aksaray Derneği üyelerine Aksaray’da hayata geçirdiği projeler hakkında bilgiler verdi. Yapılan görüşmede gurbetçileri dinleyen Başkan Dinçer, şehir ile ilgili istek ve önerilerini not aldı.

Batı İngiltere Aksaray Derneği üyeleri, derneğin İngiltere’de yürüttüğü faaliyetler hakkında Başkan Dinçer’e bilgi vererek, Aksaray’ın faydasına olan tüm projelere destek vermeye hazır olduklarını bildirdiler.

Ülkemizin kültür ve değerlerini korumak ve yaygınlaştırmak için sivil toplum kuruluşlarının önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Evren Dinçer, Batı İngiltere Aksaray Derneği üyelerine Belediye Başkanı Evren Dinçer, İngiltere’de Aksaray Kültürünü yaşattıkları için teşekkür etti.