“HAYDİ KONUŞ BAKALIM” YARIŞMASI ŞAMPİYONLARI BAŞKAN DİNÇER’İ ZİYARET ETTİ

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER, "ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM”

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Hazım Kulak Anadolu Lisesi öncülüğünde liseler arası yapılan ‘Haydi Konuş Bakalım’ adlı münazara yarışmasında il birincisi olan Güzelyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Güzelyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Keçeci, Hazım Kulak Anadolu Lisesi Müdürü Selim Demir, Hazım Kulak Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Hasan Hüseyin Akpınar ve okul öğretmenleri Zeliha Yıldırıcı Korkmaz eşliğinde belediye gelen Güzelyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, Belediye Başkanı Evren Dinçer’e ziyarette bulundular.

‘Haydi Konuş Bakalım’ münazara yarışması için çok çalıştıklarını belirten şampiyon öğrenciler, münazara yarışması esnasında bir çok kazanım elde ettiklerini söylediler.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, böylesine önemli bir münazarada il birinci olan Güzelyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tebrik etti. Ziyaretten ziyadesiyle memnun olduğunu belirtti.