26. DÖNEM MİLLETVEKİLİ DOÇ. DR. MUSTAFA SERDENGEÇTİ BERABERİNDEKİ HEYET İLE BİRLİKTE BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER'İ ZİYARET ETTİ

26. Dönem Milletvekili Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti beraberindeki Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Ali Yeldan, Milliyetçi Hareket Partisi Güzelyurt İlçe Başkanı Ramazan Yeldan ve beraberindeki heyet ile birlikte Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Başkanlık makamında misafirlerini ağırlayan Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray’da hayata geçirdiği projeler hakkında bilgi verdi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, 26. Dönem Milletvekili Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti’nin ve beraberindeki misafirlerinin yapmış olduğu nezaket ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade etti.