BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER’İN YENİ YIL MESAJI

Belediye Başkanı Evren Dinçer, 2020 yılında Aksaray’ın geleceğini inşa etmek için pek çok çalışma ve projeye öncülük ettiklerini belirterek 2021 yılında daha kararlı, emin adımlarla şehre yakışan yeni işler yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, yeni yılın ülkemiz başta olmak üzere şehrimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni etti. Başkan Dinçer mesajının devamında “2021 yılına yepyeni umutlarla girmenin heyecanını yaşıyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren ilk günkü heyecanımızla şehrimizin geleceğini inşa etmek için gece gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. 2021 yılında da şehrimizde birçok yeni hizmetleri hayata geçirerek projelerle dolu bir yıl hedefliyoruz” dedi.

2020 yılında tüm insanlığın salgın hastalıkla mücadele ettiğini belirten Başkan Dinçer; “Bizler yerel yönetimler olarak bu süreçte üzerimize düşeni yaptık. Virüs ülkemize gelmeden önce tedbirler almaya başladık. Toplum sağlığını korumak için şehrimizin kamu kurumları dahil her bir köşesini düzenli olarak dezenfekte ediyoruz. Yıl boyunca şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızın maske ihtiyacını karşılamak için AKMEK atölyelerimizde maske üretmeye başladık. Bu güne kadar şehrimiz genelinde 3 milyon’un üzerinde maske dağıttık. Ve halen dağıtmaya devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz toplantı, buluşma ve ziyaretlerimizde hemşehrilerimizi maske, mesafe hijyen konusunda uyararak dikkatli olmaya davet ediyoruz. Yeni yılda da normal hayatımıza döneceğimizi ümit ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Dinçer mesajının son bölümünde yaptığı değerlendirmede “2021 yılında hizmet çıtamızı yükseltip şehrimizin daha ileriye götürmenin gayreti içerisinde olacağız. Seçimden önce vaat ettiğimiz projelerimizi ve yeni hizmetlerimizi bir bir hayata geçirmeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın tüm hemşehrilerimiz başta olmak üzere ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.