AKSARAY BELEDİYESİ 2. BİSİKLET FESTİVALİ BAŞLIYOR

BAŞKAN DİNÇER; “7’DEN 70’E HERKESİ PEDAL ÇEVİRMEYE DAVET EDİYORUM”

“BİSİKLETİNİ AL GEL”

Aksaray Belediyesi’nin ‘Bisikletini Al Gel’ sloganıyla bu yıl ikincisini düzenleyeceği Aksaray 2. Geleneksel Bisiklet Festivali 21 Mayıs Cumartesi günü başlıyor. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “7’den 70’e herkesi pedal çevirmeye bekliyoruz” diyerek şölen havasında yapılacak festivale herkesi davet etti.

Aksaray Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılacak olan ‘Aksaray 2. Geleneksel Bisiklet Festivali’ için hazırlıklar tamamlandı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in çevreci ve doğa dostu bir ulaşım türü olan bisiklet kullanımına dikkat çekmek için geçtiğimiz yıl ilki yapılan bisiklet festivalinin bu yıl ikincisi düzenleniyor.

Aksaray Belediyesi’nin organize ettiği bisiklet festivali 21 Mayıs Cumartesi günü 15 Temmuz Milli İrade Meydanında saat 17.00’da start alacak. Belediye Başkanı Dinçer ve bisiklet severler, start verilmesi ile pedal çevirerek Kılıçarslan Parkı rotasında hareket edecek.

Aksaray Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen bisiklet festivali Kılıçarslan Parkında şölen havasında geçecek. Festival alanına şişme oyun parkurları kurulacak. Çocukların ilgisini çeken maskotlar yerini alacak. Festival gününe özel sürpriz hediyeler dağıtılacak. Bisiklet şov, mehteran takımı gösterisinin renk katacağı festival konserlerle devam edecek.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, dolu dolu geçecek olan ‘Aksaray 2. Geleneksel Bisiklet Festivali’ne herkesi bisikleti ile 15 Temmuz Milli İrade Meydanına davet etti.