RECEP TAYYİP ERDOĞAN GENÇLİK PARKI GÜNÜN HER SAATİNDE GÜVENLE KULLANILIYOR

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer tarafından geçtiğimiz yıllarda tamamlanarak hizmete açılan Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı günün her saatinde yoğun ilgi görüyor.

Tacin Mahallesinde şehrin en büyük yüz ölçüme sahip parklarından biri olan Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı; çocuk oyun alanları, basketbol, futbol ve voleybol sahaları, dekoratif oturma grupları, şık aydınlatmaları ve nezih ve konforlu yürüyüş yolları ile vatandaşlar tarafından sevilerek kullanılıyor.

Modern kent kimliğine yakışır bicinde dizayn edilen parkın her alanının dekoratif aydınlatmalarla aydınlatılması günün her saatinde kullanılmaya uygun hale geldi. Sıcak yaz günlerinde aileleri ile birlikte rahat bir nefes almak isten vatandaşlar hoş zaman geçiriyor. Her yaş grubuna uygun içeriklerle donatılan parkta zengin yeşil alanı ve birbirinden renkli süs bitkileri şehrin stresinden kurtulmak isteyen için cazibe noktası haline geliyor.

Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı’nda aileleri ile birlikte hoş zaman geçirdiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e ve belediye ekiplerine teşekkür ettiler. Şehir genelindeki sosyal donatı alanlarındaki ışıklandırmaları memnuniyetle karşıladıklarını ifade ettiler.