HÜRRİYET MAHALLESİNDE ULAŞIM AĞI GÜÇLENİYOR

Aksaray Belediyesi, şehir genelinde başlattığı yol bakım, onarım ve genişletme çalışmalarını Hürriyet Mahallesinde sürüyor.

Vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşım hizmeti almaları amacıyla yol yapım çalışmalarının aralıksız devam ettiren Aksaray Belediyesi, şehrin birçok noktasında eş zamanlı olarak çalışıyor. Daha önce Ereğlikapı, Paşacık ve Taşpazar Mahallelerinde ulaşımı daha güvenli hale gelmesi için çalışma başlatan Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmalarını Hürriyet Mahallesinde sürdürüyor.

Hürriyet Mahallesinde ihtiyaç duyulan yol güzergâhlarında bakım, onarım başlatan Belediye ekipleri, 4709, 4710, 4751, 4756, 4772 nolu sokaklarda sathi kaplama çalışması gerçekleştiriyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehrin ana arter ulaşım aksında Terminal yolu olarak bilinen Aşık Molla Caddesinde altyapı eksikliğinin giderildiği ve bu güzergahla bağlantılı Atatürk Bulvarında altyapı çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. Altyapı çalışmasının hemen ardından bu güzergâhta sıcak asfalt serimi yapılacağını belirten Belediye Başkanı Dinçer, “Aksaray’ımızın ana güzergâhları başta olmak üzere kentimizin tüm bölgelerinde asfalt eksikliklerini gideriyoruz.” dedi.

Hürriyet Mahallesinde devam eden çalışma ile ilgili de konuşan Başkan Dinçer, “Hürriyet Mahallesinde yoğun olarak kullanılan cadde ve sokaklarda sathi kaplama çalışmaları devam ediyor.  Belediye olarak yaşanılabilir bir kent olma yolundaki yatırımlarımızı sürdürürken ihtiyaçlarını da göz ardı etmeden çalışıyoruz. İhtiyaçların en başında yol geliyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ihtiyaç duyulan her noktaya hizmet ulaştırmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.