YAZ SPOR OKULUNDA ÖĞRENCİLER EĞLENCELİ ZAMAN GEÇİRİYOR

Aksaray Belediyesi tarafından her yıl yaz aylarında çocukların ve gençlerin spor yapmaları ve kendilerini geliştirebilmeleri için düzenlenen Yaz Spor Okulları bu yılda öğrencilere eğlenceli zaman geçirme imkânı tanıyor.

Gençlerin ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği Yaz Spor Okulları 2 Eylül’de sona erecek. İki dönem şeklinde ücretsiz olarak düzenlenen kurslardan 8-14 yaş arası çocuklar yararlanıyor. Yaz Spor Okulu, Aksaray Belediyesine ait Yunus Emre Mahallesinde ve Nakkaş Mahallesinde bulunan spor tesislerinde haftada 5 gün gerçekleştiriliyor.

Aksaray Belediyesi’nin her yaz çocukların sosyal ve bedensel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği Yaz Spor Okulunda futbol ve tenis dışında gezi, sinema, değerler eğitimi ve eğitsel oyunlarla çocuklar için daha eğlenceli hale getiriliyor.