BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER İLK DERS ZİLİNİ GAZİPAŞA İLKOKULUNDA ÇALDI

BAŞKAN DİNÇER; ‘’YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 2022-2023 eğitim öğretim yılının açılışını Gazipaşa İlkokulunda yaptı.

Aksaray’da eğitim alanında birçok çalışmaya imza atan Belediye Başkanı DR. Evren Dinçer 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk gününde öğrencileri ve öğretmenleri yalnız bırakmadı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, göreve başlaması ile birlikte her hafta bayrak törenlerine katılarak öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya geliyordu. Yapılan bu bayrak törenlerinde okul idarecileri ile de istişarelerde bulunan belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer. Okullardaki ihtiyaçları tespit ederek kısa sürede çözüme kavuşturuyor.

Bu yılda yılın ilk ders zilini Gazipaşa İlkokulunda çalan Başkan Dinçer öğrencileri dersliklerinde ziyaret etti. Öğrencilere başarılar dileyen Başkan Dinçer çeşitli hediyeler vererek öğrencileri sevindirdi.

Okul idarecileri ve öğretmenlerle de toplantı yapan Başkan Dinçer Gazipaşa ilkokulunda talep ve önerileri dinledi.

2022-2023 eğitim ve öğretim yılının başarılı olması temennilerinde bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, eğitim alanında yapılan her çalışmaya destek verdiklerini ve vereceklerini belirtti.