CUMA KAPALI SEMT PAZARINDA SONA YAKLAŞILIYOR

BAŞKAN DİNÇER; ‘’MODERN SEMT PAZARLARIMIZA BİR YENİSİNİ DAHA DAHİL ETTİK’’

Aksaray Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı Cuma Semt Pazarında başlattığı modern kapalı semt pazarı projesinde sona yaklaşıldığını duyurdu.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in yenilikçi projeleri arasında yer alan Pazar yerlerinin modernizasyonu projesi içerisine dahil edilen Cuma Pazarında geçtiğimiz günlerde çelik çatı kaplama işlemlerine başlanılmıştı. Yapılan çalışmalarla Pazar alanının çatısındaki kaplama işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirildi.

Vatandaşların ve Pazar esnafının talebine kayıtsız kalmayarak Pazar alanının temiz, nezih ve modern hale getiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, vatandaşların iklim şartlarından etkilenmeden alışveriş yapabilecekleri bir mekânın daha tamamlanmasını sağladı.

Cuma Pazarının hem pazarcı esnafının hem de vatandaşın ihtiyacını tam manasıyla karşılayamadığı gibi elverişsiz ortamlarda kurulmasını göz önünde bulundurarak yenileme çalışması başlattıklarını ifade eden Belediye Başkanı Dinçer, Pazar alanının baştan aşağı yenilendiğini söyledi. Başkan Dinçer, Pazar alanının uzun yıllar kullanılması için alt yapı ve zemin iyileştirmelerinin yapıldığını da belirtti. Modern kent görünümüne uymayan her türlü yapının ortadan kaldırıldığına vurgu yapan Başkan Dinçer, Cuma Kapalı Semt Pazarının yakın zamanda hizmete sunulacağını duyurdu.