TACİN PARK YENİ OYUN GRUPLARIYLA ÇOCUKLARIN YENİ GÖZDE PARKI OLACAK

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, çocukların kendilerini geliştirebilmeleri ve vatandaşların aileleri ile birlikte hoş zaman geçirebilmeleri için Tacin Mahallesindeki Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı’na yeni oyun gruplarının montajının başladığını duyurdu.

Aksaray Belediyesi, çocukların oyun oynayıp sosyalleşebileceği, aileleri ile birlikte vakit geçirebileceği parkları, yeni oyun gruplarıyla daha işlevsel hale getiriyor.

Aksaray Belediyesi tarafından Tacin Mahallesinde hayata geçirilen Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı’nda çocuklarla bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, çocukların oyun parkı isteğini geri çevirmedi. Çocukların isteği üzerine Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı’nın en uygun noktasına yeni nesil oyun gruplarının montajı başladı. Başkan Dinçer, Tacin mahalle sakinlerinin spor yapmaları için park içerisine spor aletlerinin kurulumunun yapılacağını bildirdi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yeni nesil oyun grubuyla Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı’nın daha işlevsel hale geleceğini ifade etti. Başkan Dinçer, Aksaray Belediyesi olarak çocuklara yaşanabilir bir şehir bırakmak ve onların güvenli ortamlarda oyun oynamalarını sağlamak için şehir genelinde parklara çağın şartlarına uygun oyun gruplarının montajının devam edeceğini açıkladı.