AKSARAY BELEDİYESİ AUTOCAD VE SOLİDWORKS PROGRAMLARINA YÖNELİK ÜCRETSİZ EĞİTİM KURSU DÜZENLİYOR

Aksaray Belediyesi mühendislik alanında tüm dünyada kullanılan Autocad ve Solidworks programlarına yönelik ücretsiz eğitim kursu düzenliyor. Zinciriye Medresesinde gerçekleşecek eğitimlere katılmak isteyenler 14 Ekim 2022 tarihine kadar başvuruda bulunabilecek.

Eğitim alanında birçok çalışma yürüten Aksaray Belediyesi, gençlerin kendilerini geliştirebilmeleri için Mühendislik ve mimarlık alanında tasarım gerektiren Autocad ve Solidworks programlarına yönelik ücretsiz eğitim kursu düzenliyor. Zinciriye Medresesinde gerçekleşecek kurslara 18 yaş ve üzeri gençler katılabilecek. Kursiyerler eğitime kendilerine ait bilgisayarları ile katılım sağlayacak.

Alanında uzman eğitimciler tarafından verilen eğitimler yaklaşık 45 gün sürecek. Teknik çizim yöntemleri ile başlayan eğitimler uygulamalı ve teorik olarak gerçekleşecek.

Autocad ve Solidworks eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere Halk Eğitim Merkezi onaylı sertifika verileceği bildirildi.