NAKKAŞ MAHALLESİ'NDE ALTYAPISI BİTEN YOLLARIN SICAK ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

BAŞKAN DİNÇER; SABIRLARI İLE BİZLERE DESTEK OLAN HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Şehir genelinde yaşanan alt yapı sorunlarını büyük ölçüde çözüme kavuşturan Aksaray Belediyesi üst yapı çalışmalarında da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Aksaray Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri Nakkaş mahallesinde başlattığı sıcak asfalt serimini tamamladı. Yapılan asfalt ve kaldırım çalışmalarının ardından yeni bir çehreye kavuşan Nakkaş mahallesindeki yolun çizgi boyama ve levhalandırma çalışmaları da yapıldı.  Nakkaş Mahallesinde yapılan çalışmalarla pırıl pırıl olan yollar yollar ulaşıma açıldı.

Ekiplerin çalışmalarını anbean takip eden Başkan Dinçer yapılan çalışmalar hakkında şunları söyledi. “Ekiplerimiz mesai gözetmeksizin yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor Nakkaş mahallemizde alt yapıyı tamamladıktan hemen sonra vakit kaybetmeden asfalt seriminide gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızda sabırlarından dolayı teşekkür ediyorum. Sorunları güçlü bir şekilde kalıcı çözümlerle aşıyoruz” diye konuştu.