BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER ENERJİ KENTLERİ BİRLİĞİ TOPLANTISINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ŞEHRİMİZE YENİLİKÇİ PROJELER KAZANDIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Enerji Kentleri Birliği 2022 yılı olağan Meclis toplantısına katıldı.

Her yıl düzenlenen Enerji Kentleri toplantısı bu yılda Konya Grand Millennium Otel'de gerçekleştirildi. İstiklal Marşı ve Saygı duruşu ile başlayan toplantı 2022 ek bütçesi, üye katılım Payları, 2023 yılı bütçesi ve birliğe katılım ve ayrılmaların görüşülmesi gibi gündemler ele alındı.

Şehre yenilikçi projeler kazandıran Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, katıldığı toplantıda Aksaray Belediyesi olarak şehir genelinde hayata geçirilen enerji projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Dinçer katılımcılara, Aksaray Belediyesi olarak hayata geçirdikleri Güneş Enerji Santralleri, Katı Atık entegre tesisinde üretilen elektrik enerji üretimi gibi projelerini anlattı.