AKSARAY BELEDİYESİ 51 İL BELEDİYESİ ARASINDA ZİRVEDE YER ALDI

“SOSYAL MEDYADA EN FAZLA ETKİLEŞİM ALAN BELEDİYE”

Aksaray Belediyesi, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer önderliğinde şehrin her noktasına hizmet götürürken sosyal medyada da kullandığı dil ile etkileşimde zirveye ulaşarak 51 il belediyesi arasında ya birinci sırada ya ikinci sırada yer alıyor.

Bir ölçüm şirketinin performans raporlarına göre Aksaray Belediyesi'nin sosyal medya hesapları, ekim ayında 51 il belediyesi arasında Türkiye'nin zirvesinde yer alıyor. Ölçüm şirketinin raporlarına göre performans raporlarında sürekli yükselişte olan Aksaray Belediyesi'nin takipçi sayılarında da sürekli artış var.

Türkiye genelinde 51 il belediyesi arasında sosyal medyayı genel kullanımda 2. Sırada, Twitter kullanımında 1. Sırada, You Tube’de 1. Sırada, İnstagram’da 2. Sırada, Facebook’da ise 2. Sırada yer aldı. Ayrıca Aksaray Belediyesi Sosyal Medya Hesaplarında vatandaşlara geri dönüşlerde çok hızlı yapılıyor. Ölçüm raporlarına göre gönderilerdeki beğeni sayıları da oldukça yüksek.