50 METRELİK YENİ BULVAR YOLU ŞEKİLLENİYOR

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ŞEHRİMİZİN BÜYÜME HIZINA KATKI SAĞLAYACAK ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİYORUZ’’

Aksaray Belediyesi tarafından şehrin büyüme hızına paralel gerçekleştirilen çalışmalardan 50 Metrelik Yeni Bulvar Yolunun yapımına aralıksız devam ediliyor.

Şehre yeni alternatif güzergahlar oluşturmak amacı ile çalışmalar gerçekleştiren Aksaray Belediyesi, 50 Metrelik Yeni Bulvar Yolunda PMT serimi, Orta Refüj, Aydınlatma ve Altyapı çalışmaları gerçekleştiriyor.

50 Metrelik Yeni Bulvar Yolu Sağlık Beldesi yolu güzergâhı üzerinde Hürriyet ve İstiklal Mahallesinin birleşme noktasından başlayarak Hacılar Harmanı Mahallesine bağlantısı sağlıyor. Toplamda 6,5 kilometre uzunluğundaki yolun büyük bir bölümünde sıcak asfalt serimi tamamlanarak yol kısmi olarak ulaşıma açıldı.

Çalışmaların gece gündüz demeden devam ettiği 50 metrelik yol ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehrin büyümesine hız katacak çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti. Başkan Dinçer açıklamalarının devamında 50 metrelik yeni bulvar yolunun gelecek yıllarda yoğun olarak kullanılacağını ifade etti.