ŞEHRİN GENELİNDE SÜREN ALT YAPI ÇALIŞMALARI LALELİ MAHALLESİNDE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN DİNÇER, “ALT VE ÜST YAPIDA CİDDİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRİYORUZ”

Şehrin tamamında altyapının iyileştirilmesi için projelerini sürdüren Aksaray Belediyesi, Laleli Mahallesi’nde kanalizasyon hattı çalışması yapıyor.

Ekipler, bir yandan yeni hatlar çekerken diğer yandan ihtiyaç olan bölgelerde sıfırdan altyapı hatları planlıyor. Bu kapsamda Laleli Mahallesi’ne kanalizasyon şebeke hattı döşeniyor.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünce ihtiyaca binaen; “Laleli Mahallesi Kanalizasyon Şebeke İnşaatı Yapım İşi” kapsamında kanalizasyon hattı yapılması çalışmaları devam ediyor. İş kapsamında; muhtelif çaplarda şebeke hattı döşenerek, bu bölgedeki alt yapı ihtiyacının karşılanması planlanıyor. Altyapı çalışmalarının hızlı bir şekilde bitirilerek hizmete alınması hedefleniyor.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yapılan çalışmalara dair şu görüşlere yer verdi. “Alt yapı alanında şehrin bugününe ve yarınlarına hitap edecek büyük yatırımlara imza attık yaklaşan kış mevsimi öncesi ekiplerimiz şuanda Laleli mahallemizde çalışmalarını sürdürüyor şehrimize kalıcı çözümler üretmek için çalışmalarımızı bu minvalde sürdürüyoruz” dedi.

Şehir genelinde alt yapı çalışmalarını sürdüren ekipler üst yapı yatırımları yapmadan önce bölgenin alt yapı eksikliğini gidererek vatandaşlara daha uzun ömürlü hizmet verecek çalışmalara imza atıyor.