ESKİ SANAYİ SİTESİ BÜYÜK ORANDA TAŞINDI

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ ESNAFLARIMIZ YENİ İŞ YERLERİNDEN MEMNUN’’

Aksaray Belediyesi ve TOKİ iş birliğinde yapımı tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilen Yeni Sanayi Sitesinde faaliyetlere başlayan esnafları Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, ziyaret etti.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e yeni sanayi sitesi ziyaretine Belediye meclis üyesi Yakup Ülger’de eşlik etti. Esnafların anahtar tesliminden sonra taşınmalara hız verdiği yeni sanayi sitesinde esnaflar için mesai yoğunluğu da başladı.

Yeni Sanayi Sitesi esnaflarının kendi iş yerlerinin sahibi olmaları için hayata geçirilen proje ile esnaflara kaliteli konforlu ortamlarda çalışma imkanı da sunuldu. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’de esnafların proje hakkındaki görüşlerini tek tek iş yerlerini ziyaret ederek aldı.

Esnaflara hayırlı olması temennilerinde bulunan Başkan Dinçer, Yeni Sanayi Sitesi Projesinin bölgesel istihdama ve kalkınmaya katkı sağladığını ifade etti.  Başkan Dinçer, esnaflarla yaptığı sohbette Sanayi Sitesi’nin bağlantı yolları ile site içi cadde ve yollar ulaşımı önemli ölçüde rahatlatıldığına da değindi.  Esnafların ve vatandaşların kolay erişim sağlamaları için alternatif ulaşım olanaklarının yapılacağını söyledi.

‘’Yeni Sanayi Sitesi ile Esnaflarımıza Rahat ve Konforlu Ortamlarda Çalışma İmkanı Sunduk’’

Yeni Sanayi Sitesi’nden son derece memnun kalan esnaflar, çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve geliştirilmesinin iş kalitesini artırdığını, hem müşterilerin hem de esnafların uygun ortamlarda çalışma imkanı bulduklarına değindiler.

Esnafların talep ve isteklerini not alan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehrin önemli yatırımları arasında yer alan Sanayi Sitende, esnafların daha sağlıklı ve temiz ortamlarda hizmet verdiklerini söyledi.