MEVCUT PARKLARIN BAKIM ONARIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ÇOCUKLARIMIZ İÇİN PARKLARDA TİTİZLİKLE ÇALIŞIYORUZ’’

Kaliteli hizmet verme anlayışı ile şehrin birçok noktasında yeni parklar ve millet bahçeleri yapan Aksaray Belediyesi mevcut parkların yenilenmesi ve bakım onarımının yapılması içinde çalışmalar gerçekleştiriyor.

Şehir genelindeki 261 adet parkta kırılan, deforme olan ve işlevselliğini yitirmiş oyun grupları ve kent mobilyaları yenileri ile değiştiriliyor. Zeminlerde ve yürüyüş yollarında oluşan bozulmaların ise yerine kauçuk döşemeler yapılıyor.

Yılın her mevsiminde parklarda rutin bakım ve onarım çalışması gerçekleştiren Belediye ekipleri, Coğlaki Mahallesinde bulunan 1229 nolu sokakta bulunan parkı vatandaşların talebi üzerine yenilendi.

Coğlaki Mahallesindeki parkın yenilenmesi kapsamında çocukların güvenle kullanabilmesi için yıpranan kauçuk zeminler yenisi ile değiştirildi. Vatandaşların aileleri ile birlikte zaman geçirdikleri kamelyalar yapımı belediyeye ait olan dekoratif kent mobilyaları ile yenilendi.  Park içerisinde bulunan spor alanları belediye ekiplerince onarılarak kullanıma elverişli hale getirildi. Yeni yapılan düzenleme ile daha kullanışlı hale getirilen parkın yürüyüş yolları ve kaldırımları da ihmal edilmeyerek parkın modern ve kullanışlı hale gelmesi sağlandı.

Mevcut parklarda yapılan yenileme ve bakım onarım çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, belediye ekiplerinin parklarda titizlikle çalışmalar yürüttüğünü belirtti.