ÇOCUKLAR EĞLENİRKEN DÜŞÜNECEK DÜŞÜNÜRKEN EĞLENECEK

DOSTLUK ZAMANI İSİMLİ ÇOCUK MÜZİKALİ CUMARTESİ GÜNÜ KÜLTÜR MERKEZİNDE SAHNE ALACAK

Aksaray Belediyesi'nin ev sahipliğinde çocuklar bu hafta sonu yine çok eğlenecek. Çocukların kişisel gelişimlerine doğrudan katkı sağlayan, eğlendirirken düşündüren, düşünürken eğlendiren tiyatro oyunlarına bir yenisi daha ekleniyor.

Dostluk zamanı isimli müzikal tiyatro oyunu cumartesi günü 3 seans olarak 11:00 – 13:30 – 15.30 saatlerinde sahne alacak.

Vatandaşların sosyal ve kültürel ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli tiyatro oyunlarını vatandaşlarla buluşturmaya devam eden Aksaray Belediyesi Dostluk zamanı isimli müzikli tiyatro oyununu çocukların beğenisine sunacak.

Aksaray kültür merkezindeki “Dostluk zamanı” isimli oyunda dostluğun önemine vurgu yapılırken çocukların sosyal yaşam içerisinde karşılaşabilecekleri olay ve olgular hakkında da öğüt verici mesajlarda veriliyor.

Hafta sonu tüm çocukları müzikal tiyatro oyununa davet eden Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şunları söyledi. “Rutin Belediyecilik çalışmaları ve yaptığımız projelerin yanı sıra vatandaşlarımızın sosyal yaşamına katkı sağlayacak kültürel faaliyetlerinden biride bu hafta sonu çocuklarımız için sahnede olacak. Çocuklarımızın gönüllerince eğleneceklerini düşündüğümüz müzikal tiyatro gösterisine tüm çocuklarımızı davet ediyorum” dedi.