OKULUMDA TİYATRO VAR ETKİNLİĞİ İLE ÇOCUKLAR EĞLENİRKEN ÖĞRENİYOR

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ÇOCUKLARIMIZIN TEBESSÜMÜ BİZLERİ MUTLU EDİYOR’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in eğitime destek olmak için uygulamaya geçirdiği ‘’Okulum’da Tiyatro Var’’ etkinliği ile çocuklar eğlenirken öğreniyor.

Aksaray Belediyesi öğrencilerin her anında yanında olmak için kitap konaklarından bilim merkezine kütüphanelerden kıraathaneler varıncaya kadar birçok yapısal projeler gerçekleştiriyor. Eğitime yönelik yapısal projelerin yanı sıra kurslar, bilim fuarları, kitap günleri ve yarışmalar düzenleyen Belediye ekipleri okulumda tiyatro var etkinliği ile çocukların yüzünü güldürüyor.

Şehir genelindeki tüm okulları gezerek çocuklara sürpriz bir şekilde tiyatro sergileyen oyuncular, bu hafta Hacı Mustafa Demir İlkokulunda öğrencilerle buluştu. Sınıfta sergilenen tiyatro oyununda çocukların sevdiği karakterler İbiş ile Pişekar’ın maceraları paylaşıldı. Aksaray Belediyesi ekipleri, öğrencilere mobil ikram araçları ile çorba ve tatlı ikramında bulunuldu.

Sınıflarına sürpriz bir şekilde giren tiyatro ekibini ilgi ile izleyen öğrencilere eğitici mesajlarda verildi. Ders boyunca unutamayacakları bir an yaşayan öğrenciler tiyatro ekibine ve Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür ettiler.