CUMA KAPALI SEMT PAZARI AÇILIŞA HAZIR

BAŞKAN DİNÇER; " AKSARAY'IMIZA HİZMET AŞKIYLA GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ"

Aksaray Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı Cuma Semt Pazarında başlattığı modernizasyon çalışmalarını tamamlayarak açılışa hazır hale getirdi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in yenilikçi projeleri arasında yer alan Pazar yerlerinin modernizasyonu projesi içerisine dahil edilen Cuma Pazarı alt yapıdan üst yapıya yollarından çevre düzenlemesine kadar her konuda yenilenmesi sağlandı. Mevcutta bulunan eskimiş ve kullanışlılığını kaybetmiş sundurmalar temizlenerek yerine uzun ömürlü ve kullanışlı çelik kontraksiyon çatı yapıldı. Uzun yıllar kullanılan altyapı eksiklikleri de giderilen Pazar alanının yolları da yenilenerek açılışa hazır hale getirildi.

Yenilenen yüzü ile hizmet verecek olan Cuma Kapalı Semt Pazarında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Cuma Pazarının hem pazarcı esnafının hem de vatandaşın ihtiyacını tam manasıyla karşılayamadığı gibi elverişsiz ortamlarda kurulmasını göz önünde bulundurarak yenilediklerini söyledi.

Başkan Dinçer, açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; ‘Pazar alanının uzun yıllar kullanılması için alt yapı ve zemin iyileştirmelerini yaparak çalışmalarımıza başlamıştık. Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek için çalışma kapsamında Pazar alanımızı baştan aşağı yeniledik.  Modern kent görünümüne uymayan her türlü yapının ortadan kaldırmak için hizmet aşkı ile gece gündüz çalışıyoruz. Bu anlayışla Cuma Kapalı Semt Pazarımızı açılışa hazır hale getirdik. Şehrimiz için hayırlı olsun. ‘’ Dedi.