121 OYUN PARKINDA AYDINLATMA ÇALIŞMASI YAPILDI

"PARKLAR ARTIK DAHA GUVENLİ, DAHA ESTETİK"

Aksaray Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların aileleriyle birlikte rahat nefes alabileceği, dinlenme alanları olan park ve bahçelerde yapılan aydınlatma çalışmalarıyla daha güvenlikli ve estetik bir görünüm kazandırıyor.

Vatandaşların ortak kullanım alanlarından olan park ve bahçeler günün her saatinde güvenli bir ortamda hizmet veriyor.

Parklarda yapılan aydınlatma çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yapılan aydınlatma çalışması ile parkların günün her saatinde daha güvenli ortamlar haline geldiğinin altını çizerek vatandaşların bu alanları günün her saatinde huzur içerisinde kullanabileceklerini ifade etti.

Aksaray Belediyesi park bahçeler müdürlüğü ekipleri 3,5 yılda 121 parkta aydınlatma çalışması gerçekleştirerek parklara hem daha güvenli hem de görsel açıdan daha estetik bir görünüm kazandırmış oldu.