AKSARAY BELEDİYESİ İTFAİYE VE KURTARICI EKİPLERİ DEPREM BÖLGESİNE HAREKET ETTİ

BAŞKAN DİNÇER; ‘’DEPREM BÖLGESİNE TÜM İMKANLARIMIZI SEFERBER EDİYORUZ’’

Güneydoğu Bölgesinde gece saatlerinde meydana gelen depremin etkilerini yakından takip eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, bölgede arama kurtarma çalışmalarına destek olması için araç ve ekipleri yola çıkarttı.

Depremin meydana geldiği ilk anlardan itibaren bölge halkına destek olmak için yardım kampanyaları başlatan Aksaray Belediyesi ekipleri, gece saatlerinde itfaiye personellerini Kahramanmaraş’a göndermişti. Mağduriyetlerin en kısa sürede giderilmesi, arama kurtarma çalışmalarının etkin yapılması ve can kayıplarının en aza indirilmesi için belediyeye ait kurtarıcı araçlar ve personellerde yola çıktı.

Depremin yıkıcı etkisinden dolayı can kaybının ve maddi hasarların olduğu tüm şehirlere destek verdiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Tüm Türkiye olarak acımız çok büyük ama bizden yardım bekleyen hayata enkaz altında tutunmaya çalışan vatandaşlarımızda var. Bu sebeple tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Ekiplerimizi bölgeye sevk ediyoruz. Yardım kampanyamızı da başlattık en kısa zamanda yardım tırlarımızı doldurarak yola çıkmasını sağlayacağız. Vatandaşlarımızdan kampanyamıza destek bekliyoruz.’’ Dedi.