AKSARAY ÇİÇEK AÇTI

BAŞKAN DİNÇER; ‘’GÜLLER ŞEHRİMİZE ÇOK YAKIŞIYOR’’

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Aksaray sokak ve caddelerini renklendiren gül ve süs bitkileri çiçek açtı.

Aksaray Belediyesince şehrin muhtelif alanlarına dikilen güllerin açması ile şehre renk geldi. Vatandaşlar, rengârenk açan güllerin huzur verdiğini söyledi.

Belediye ekiplerinin Makas Kent Park’a ve çevresine diktiği gül ve süs bitkileri, yaz aylarının gelmesi ile birlikte çiçek açtı. Çeşitli renklerde açılan güller, Makas Kent Park başta olmak üzere Aşık Molla Caddesi, Atatürk Bulvarı gibi şehrin ana arterlerini renklendirdi.

Orta refüjlere dikilen çiçekler de renkleri ile güllere eşlik etti. Aksaray kırmızı, beyaz, pembe, sarı, mor renklerle adeta süslendi. Yaz aylarının gelmesi ile Aksaray’ın çiçek açtığını belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, çiçekler kullanılarak yapılan peyzaj düzenlemelerinin halka huzur ve rahatlık verdiğini belirtti.

İnsan psikolojisi üzerinde olumlu etkiler bıraktığı için şehir kimliği ve peyzajında renkli çiçeklerin kullanılmasını tercih ettiklerini söyleyen Başkan Dinçer, önümüzdeki günlerde peyzaj düzenlemelerinin devam edeceğini ifade etti.