ESNAF BULUŞMALARININ BU HAFTA Kİ DURAĞI ACEM BULVARI OLDU

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ESNAFLARIMIZIN GÜLER YÜZÜNDEN GÜÇ ALIYORUZ’’

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Acem Bulvarında faaliyet gösteren esnaflarla kahvaltı programında bir araya gelerek esnafların görüş ve önerilerini dinledi. Acem bulvarında gerçekleştirilen esnaf buluşmalarına Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e Aksaray MÜSİAD Şube Başkanı ve meclis üyesi Tamer Yalvaç’ta eşlik etti.

Göreve geldiği günden bugüne şehrin tüm paydaşlarını yönetime dahil etme gayreti içerisinde çalışmalar yürüten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in bu hafta ki esnaflarla buluşma noktası Acem Bulvarı oldu.

Esnafları tek tek dinleyerek talep ve önerilerini not alan Belediye Başkanı Evren Dinçer, beraberinde bulunan birim müdürlerine taleplerin çözülmesi talimatını verdi. Başkan Dinçer esnaflara Aksaray’da hayata geçirdikleri projeleri ve şehrin gelişmesi için yapılması gerekenleri anlattı.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer “Biz esnaflarımızın görüş ve düşünlerini almak için sık sık bir araya geliyor, hayata geçireceğimiz projelerimizle ile ilgili onlarla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bugüne kadar birçok esnafımızla çeşitli programlar düzenleyerek buluşma fırsatı elde ettik. Esnaflarımız ve vatandaşlarımız ziyaretimizden memnuniyet duyuyorlar ve bizleri güler yüzle karşılıyor. Bu tablo bizleri mutlu ediyor. Esnaf ve vatandaşlarımızın görüşlerini her zaman önemsiyoruz. Ziyaretlerimizi bu doğrultuda sürdüreceğiz." dedi.