BAŞKAN DİNÇER HASANDAĞI ORTAOKULUNDA ÖĞRENCİLERE KARNELERİNİ TESLİM ETTİ

BAŞKAN DİNÇER, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

BAŞKAN DİNÇER “BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZE GÜZEL BİR TATİL DİLİYORUM”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının son gününde Hasandağı Ortaokulunda düzenlenen karne törenine katıldı. Öğrenciler, bir yıllık emeklerinin karşılığı olan karnelerini Belediye Başkanı Dinçer’in elinden aldı.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılının sonunda Aksaray genelinde 100 bin 900 öğrenci karneleri alarak yaz tatiline ‘merhaba’ dedi. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, eğitim yılının son gününde öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Cumhuriyet Mahallesi Hasandağı Ortaokulunda düzenlenen karne törenine katılan Belediye Başkanı Dinçer, öğrencilere başarı belgeleriyle birlikte karnelerini teslim etti. Öğrencilerin karne sevincini paylaşan Başkan Dinçer, öğrencilere çeşitli hediyeler de dağıttı.

Başkan Dinçer, karne dağıtım töreninden sonra okulda derece yapan başarılı öğrencileri plaket ile ödüllendirerek tebrik etti. Ayrıca okulu temsil eden başarılı sporculara madalyalarını Belediye Başkanı bizzat kendisi takdim etti.

Karnelerini alan tüm öğrencilere iyi tatiller dileyen Belediye Başkanı Dinçer, karne dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, Aksaray Belediyesi olarak yaz mevsimi boyunca gençlere ve öğrencilere yönelik birçok sosyal etkinlik yapılacağını işaret etti. Öğrencileri, Bilim Merkezine de davet eden Başkan Dinçer, “Bugün şehir genelinde karnelerini alan bütün öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum. Öğrencilerimize tatil boyunca kitap okumalılarını tavsiye ediyorum. Bilim Merkezimiz ve kitap konaklarımız sizleri bekliyor. Sizler kitaplarınızı okurken bizlerde dolu dolu geçecek yaz mevsiminde, siz gençlerimize hitap edecek birçok sosyal etkinlik ve aktivite programları hazırlıyoruz.

Yine bu yıl Bilim Festivalimiz olacak, sizleri bu etkinliğimize davet ediyorum. Yine siz çocuklarımızın gönüllerince eğlenmeleri için çocuk festivalleri, müzikaller, tiyatro oyunları olacak. Yine bisiklet festivali, yaz spor okullarında siz gençlerimizi ağırlamaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başarı belgesi alan öğrencilerimizi tebrik ediyor, karnelerini alan öğrencilerimize hayırlı tatiller diliyorum” dedi.