STK TEMSİLCİLERİ İLE İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

BAŞKAN DİNÇER; ‘’AKSARAY İÇİN EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE ÇALIŞIYORUZ’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi. Aksaray Belediyesi hizmet binasında düzenlenen istişare toplantısına STK Platformu üyeleri katıldı.

Toplumun her kesiminden vatandaşla sık sık bir araya gelmek için çeşitli programlar düzenleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerine Aksaray’da hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgiler verdi. Devam eden projeler hakkında misafirlerinin görüş ve önerilerini alan Başkan Dinçer Aksaray için el ele gönül gönüle çalıştıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer istişare toplantısının ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘Belediye Başkan yardımcılarımız ve meclis üyelerimizle birlikte şehrimizde faaliyet gösteren STK Platformu Başkanlarımız ile bir araya gelerek şehrimize yapılan ve yapılacak olan projelerle ilgili istişarelerde bulunduk. Aksaray’ımıza daha iyi hizmet edebilmek için her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz. davetimize icabet eden tüm sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in ev sahipliğinde düzenlenen toplantının koordinasyonun sağlanması açısından önemli olduğuna değinen Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri Başkan Dinçer’e teşekkür ettiler. STK temsilcileri, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in hediye takdiminin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.