CUMHURİYET MAHALLESİNDE KANALİZASYON ŞEBEKE HATTI ÇALIŞMASI YAPILIYOR

DİNÇER; SAĞLAM ALTYAPI İLE DÜZENLİ BÜYÜMENİN ÖNÜNÜ AÇIYORUZ

Aksaray Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek adına çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Aksaray’ın en büyük mahallelerinden biri olan Cumhuriyet Mahallesi’nde kanalizasyon şebeke hattı çalışması başlattı.

Kentin, modern ve konforlu bir altyapıya kavuşmasını sağlamak için sorunlu olan bölgelerde çalışmalarını yoğunlaştıracaklarını ifade eden Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer vatandaşlardan gelen taleplerin de değerlendirilerek gerekli adımların atıldığını belirtti.

Şehrin birçok noktasında altyapı ve üstyapı çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini dile getiren Başkan Dinçer şöyle devam etti; “Hızla büyüyen şehrimizde altyapıyı daha da güçlendirerek düzenli büyümenin önünü açıyoruz. Yapılaşmanın hızlı olduğu illerden biriyiz. Şehrimizin yarınlarını da düşünerek hareket ediyoruz” dedi.

Göreve geldiği ilk günden bu yana birçok büyük projeye imza atan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in altyapıda devrim niteliğinde yaptığı iyileştirmelerde kamuoyunun takdirini topluyor.

Aksaray Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, altyapı eksikliği yaşanan mahallerde belirlenen plan doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.