MACERA PARKI’NA İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Aksaray Belediyesinin gençlere macera ve aksiyonu bir arada sunduğu Macera Parkı’na ilgi her geçen gün artarak devam ediyor.

Aksaray Belediyesinin Kılıçarslan Parkı içerisinde açılışını yaptığı Macera Park, adrenalin tutkunlarının yeni adresi oldu. Aksiyon, heyecan, adrenalin ve eğlenceyi bir arada sunan Macera Park’ında her yaş grubuna uygun parkur ve oyun alanları yer alıyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in şehre kazandırdığı Macera Park, başta gençler olmak üzere yetişkinlerin de vazgeçilmez eğlence mekânları arasında yer almaya başladı. Her gün yüzlerce kişinin tercih ettiği aksiyon dolu park, hafta sonunda yaşamına heyecan katmak ve adrenalin tutkusunu yaşamak isteyenlerle dolup taşıyor.

Pazartesi günü hariç haftanın 6 günü ziyaretçilerini ağırlayan Macera Parkı’nda 360 metre zıpline, survivor parkuru, salto trambolini, dev salıncak, 24 oyunlu ip parkuru, file zıplama, kader atlayışı ve serbest düşüş sahaları bulunuyor. Ayrıca park içerisinde yer alan etkinlik kulesinde yetişkinler tırmanış gerçekleştirebiliyor. Çocuklar ise kendileri için hazırlanan oyun parkurlarında gönüllerince eğlenerek aileleriyle keyifli vakit geçiyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Macera Parkı’na ilginin her geçen gün artarak devam ettiğini açıkladı. Belediye Başkanı Dinçer, açıklamasının devamında; “Şehrimizde yenilikçi projeleri uygulamaya devam ediyoruz. Macera dolu parkımızda, gençlerimiz hem spor aktivitelerini gerçekleştirirken hemde eğlenceli vakit geçiyorlar. Spor, eğlence aksiyon, adrenalinin bir arada bulunduğu Macera Parkı’mıza gelenlerin mutlu olması bizleri memnun ediyor.
Şehrimize macera parkına benzer yeni sosyal etkinlik alanları ve eğlence mekanları sunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.