AKSARAY’IN ALTYAPISI GÜÇLENİYOR

BAŞKAN DİNÇER “ALTYAPI İLE ŞEHRİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in üzerinde her zaman durduğu konular arasında altyapı yatırımları geliyor. Kent genelinde başlayan altyapı seferberliğinde birçok mahalle daha sağlıklı altyapıya kavuşurken Laleli Mahallesinde altyapı güçlendirmek için belediye ekipleri kanalizasyon hatlarını yenilemeye başladı.

Aksaray Belediyesi şehirde yaşayan vatandaşların yaşam kalitesi ve konforunu yükseltmek için altyapı yatırımlarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Aksaray Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, altyapısı yetersiz kalan mahallere öncelik verirken Laleli Mahallesinde imara açılan bölgelere yeni kanalizasyon bağlantı hatları çekmeye başladı.

Belediye ekipleri, birçok mahallede içme suyu hatlarını yenilerken kanalizasyon noktasında eksiklik tespit edilen noktalarda çalışma başlatıyor.

Altyapı yatırımlarını şehrin geleceğine yapılan yatırım olarak değerlendiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Şehrimizin güçlü bir altyapıya kavuşması için gece gündüz çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Hizmet odaklı belediyecilik anlayışı çerçevesinde planlı bir şekilde altyapı çalışmalarının süreceğine işaret eden Belediye Başkanı Dinçer, “Birimlerimiz şehrimizin birçok noktasında koordineli olarak bir çalışma gerçekleştiriyor. Hemen hemen her mahallemizde devam eden çalışma var. Ayrıca altyapıyla ilgili olarak bu ay sonunda Somuncu Baba Mahallemizde geniş kapsamlı bir çalışma yürütülecek. Durmuyoruz, üretiyoruz, vatandaşımıza kesintisiz hizmet sunuyoruz” dedi.