MOTOLUX 68 AKSARAY BELEDİYESPOR’DA PAROLA 3 PUAN

BAŞKAN DİNÇER; “TÜM AKSARAY SPOR SEVDALILARINI MAÇA DAVET EDİYORUM”

2.Lig kırmızı gruptaki temsilcimiz Motolux 68 Aksaray Belediyespor ligin 6. Haftasında Ispartaspor ile karşılaşacak. İlk beş haftada 6 puan toplayan temsilcimiz bu hafta sonu oynanacak müsabakadan 3 puan alarak hem kendi seyircisi önünde ilk üç puanını kazanmak aynı zamanda puan cetvelinde üst sıralara tırmanmanın hesaplarını yapıyor.

Teknik patron Önder Karaveli nezaretinde çalışmalarını sürdüren siyah beyazlılarda maç öncesi parola 3 puan. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer 1 Ekim Pazar günü Aksaray Dağılgan stadyumunda oynanacak Ispartaspor maçına tüm sporseverleri davet ederek şu şunları söyledi.

“Taraftarımızın büyük desteğine her zaman ihtiyacımız var. Lig uzun bir maraton ve bu uzun soluklu yarışta taraftarımız en büyük itici gücümüz. Pazar günü stadı doldurarak takımımıza 90 dakikada destek verelim. İnşallah kendi taraftarımız önünde güzel oyunla birlikte ilk iç saha galibiyetimizi almak istiyoruz. Aksarayspor hepimizin ortak paydası herkesi aileleri birlikte maça davet ediyorum “dedi.

Motolux 68 Aksarayspor şu ana kadar elde ettiği 1 galibiyet 3 beraberlikle hanesine 6 puan yazdırırken, bu hafta ağırlayacağımız yeşil pembeli Akdeniz ekibi Ispartaspor geride kalan 5 haftada aldığı 3 galibiyet ve topladığı 9 puanla kendine puan cetvelinde kendine 4. Sırada yer buldu.

Isparta maçı öncesi Motolux 68 Aksaray Belediyespor’da sakat ya da cezalı oyuncu bulunmazken pazar günü saat 15:30’da Aksaray Dağılgan stadyumunda oynanacak mücadeleyi Furkan Aksuoğlu yönetecek yardımcılıklarını Kenan Özcan ve Kerem Kalkan yapacak.