BAŞKAN DİNÇER “ŞEHRİMİZE YENİ BİR MİLLET BAHÇESİ DAHA KAZANDIRIYORUZ”

Aksaray Belediyesi Zafer Mahallesi’nde 10 Bin 300 metrekare büyüklüğünde alana yapılacak olan Zafer Millet Bahçesi için çalışmalara başladı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Pazar günü sabahın erken saatlerinde çalışmaların başladığı Zafer Millet Bahçesinde incelemelerde bulundu. Çalışan personel ile birlikte kahvaltı yaptı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in daha yeşil ve daha yaşanabilir bir Aksaray için projelendirdiği Millet Bahçesiyle vatandaşların aileleriyle hoşça vakit geçirebileceği yeni bir alan oluşturuluyor.

Zafer Mahallesi’nde 10 Bin 300 Metrekare alan üzerine yapılacak Millet Bahçesi içerisinde halı saha, basketbol sahası, yürüyüş yolları, spor aletleri, yeni oyun grupları, yeşil alanlar ve peyzaj çalışmaları yer alıyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Şehrimize yeni bir millet bahçesi daha kazandırıyoruz” diyerek Zafer Mahallesi’nde yapılacak Millet Bahçesinde çok amaçlı etkinliklerin yapılabileceği kaydetti.

Sabahın erken saatlerinde çalışmaların başladığı millet bahçesinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dinçer, görevli personellere kolaylıklar diledi ve sabah kahvaltısını işçilerle birlikte yaptı. Park içerisinde karşıladığı mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Dinçer, devam eden peyzaj çalışmaları ve fidan dikiminin tamamlanmasıyla bölgeye yeni bir yeşil daha kazandırılacağını söyledi.

Daha öncesinde hizmete açılan Fatih Millet Bahçesinde vatandaşların yeterince istifade ettiğini ve Kalanlar Millet Bahçesinde çalışmaların tamamlanarak açılışa hazır hale getirildiğini işaret eden Belediye Başkan Dinçer, “Halkımızın tüm kesimine hitap edecek Zafer Mahallesi Millet Bahçesiyle vatandaşlarımız aileleriyle çok güzel vakit geçirebilecek. Millet Bahçemiz içerisinde çocuklarımız için halı ve basketbol sahasının yanında yeni nesil oyun grupları, vatandaşlarımız için ise yürüyüş yolları, spor aletleri, aileleriyle zaman geçirebileceği yeşil alanlar yer alıyor” dedi.

Başkan Dinçer, Zafer Mahallesi Millet bahçesinin kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete açılacağı bilgisini verdi.