BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER “BİRLİKTE ÇOK DAHA GÜÇLÜYÜZ”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, belediye meclis üyeleri ile birlikte MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş’ı ziyaret etti. Başkan Dinçer, kongre sonrasında il başkanlığa seçilen Burhanettin Karataş’a yeni görevinde kolaylıklar diledi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, MHP İl Kongresinde İl başkanı seçilen Burhanettin Karataş ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanı Dinçer, ziyarette MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş ile görüşerek “Birlikte çok daha güçlüyüz” mesajı verdi. Başkan Dinçer’e belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

MHP İl Binasında yapılan görüşme sonrasında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Cumhur İttifakı üyemiz Milliyetçi Hareket Partisi il kongresinde İl Başkanı seçilen ve aynı zamanda Belediye Meclis üyemiz olan Burhanettin Karataş Bey’e ve yönetimine yeni görevleri hayırlı olsun.

Cumhur İttifakı olarak birlikte yol yürümeye, şehrimize değer katan üretmeye devam edeceğiz” dedi ve misafirperverliğinden dolayı Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Burhanettin Karataş’a teşekkür etti.

MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek Başkan Dinçer ve beraberindeki meclis üyelerine teşekkür etti.