5. KİTAP GÜNLERİNİ 160 BİN VATANDAŞ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN DİNÇER; ‘’TÜM YAZARLARIMIZA VE KİTAPSEVERLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl 5’incisi düzenlenen Kitap Günlerine katılan tüm katılımcılara teşekkür etti. 14 Ekim tarihinde başlayan ve 22 Ekim tarihine kadar dolu dolu geçen Kitap Günlerine 95 yayınevi ve 29 yazar katıldı.

Her yaş grubuna hitap eden kültürel etkinliklerle 500 bin’in üzerindeki kitapları öğrenciler ve aileleri stantlarda tanıma fırsatı buldu. Söyleşi programları ve imza törenlerinin arasında 9 farklı çocuk tiyatrosu ve etkinliği ile bir kitap günleri daha geride kaldı.

Pazar Pazarı Fuar alanında düzenlenen Kitap Günlerini 9 günde 160 bin kişi ziyaret etti. Katılımcıların memnuniyet duyduğu fuarda vatandaşlar Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e ve ekibine teşekkür etti. ‘’Gelecek yıl görüşmek üzere’’ diyen kitapseverler kitap günlerinin yaygınlaştırılması yönünde talepte bulundular.

Belediyeciliğin, temel belediyecilik hizmetlerinden ibaret olmadığını söyleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, kitap günleri ile ilgili yaptığı değerlendirme şu ifadeleri kullandı; ‘’Bu yıl Kitap Günlerinin 5’incisini düzenledik. İlgi çok güzeldi. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, velilerimizi, kitapseverleri 9 gün boyunca fuar alanımızda ağırladık. Ülkemizin en değerli yazarını, şairlerini okurlarıyla buluşturduk. Her gün farklı yazarlarımız söyleşide bulundular. Dolu dolu geçen bir kültürel etkinliği daha geride bıraktık.

Belediyeciliğin sadece yoldan altyapıdan ibaret olmadığını düşünerek kültürel etkinliklerimizle şehrimizi renklendiriyoruz. Kitap Günlerimize katılan tüm yazarlarımıza, tiyatro ekiplerimize ve kitapseverlerimize teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda kültürel faaliyetlerimizi artırarak devam ettireceğiz.’’ Dedi.