BAŞKAN DİNÇER MAKAS KENT PARK’TA AÇILIŞ ÖNCESİ İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN DİNÇER; “ŞEHRİMİZE PRESTİJLİ VE KULLANIŞLI BİR PARK DAHA KAZANDIRDIK”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer açılışa hazır hale gelen Makas Kent Parkta incelemelerde bulundu. Hem şehrin yeşil alan varlığına katkı sağlayan, aynı zamanda vatandaşın sağlıklı bir ortamda aileleri ile birlikte verimli zaman geçirebilecekleri birçok sosyal donatı alanını kazandıran Başkan Dinçer kent park ile Aksaray’a prestijli bir yaşam alanı daha kazandırıyor.

Makas kavşağında yer alan mevcut park alanını baştan aşağı yenileyerek, 7’den 70’e her yaş grubundan vatandaşın verimli vakit geçirebileceği kent park, toplamda 11 bin metrekarelik alandan oluşuyor. Kafeteryası, yeni nesil oyun parkı, survivor oyun parkuru, yeşil alanları, süs havuzları ve yürüyüş yolları baştan aşağı yenilenerek açılışa hazır hale geldi.

Açılış öncesi incelemelerde bulunan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şu görüşlere yer verdi. “Şehrimizin giriş noktasında gelen misafirleri karşılayacak bir noktada yer alan parkımızı baştan aşağı yenileyerek şehrimize prestijli yeni bir park alanı daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Şehrin önemli bir nüfusunu barındıran bu alanda çocuklarımız aileleri ile birlikte gönüllerince eğlenebilecek, park alanı içerisinde yer alan kafeteryamızda yetişkinler içinde keyifli sohbetlerin icra edileceği güzel bir alan olacak. İnşallah vatandaşlarımızın yaşam konforunu daha da artırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Altyapıdan üst yapıya, orta refüjlerden, ağaçlandırma ve ışıklandırmaya kadar birçok alanda yenilenen Makas mevkiinde yer alan kent park Aksaray’a renk katacak.