BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER İŞÇİ SERVİSİ KAZASINDA YARALANAN VATANDAŞLARI HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, beraberindeki Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve İŞ-KUR Müdürü Mahmut Akkuş ile birlikte ilimizde meydana gelen kazada yaralanan vatandaşları Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesinde ziyaret etti.

Ankara yolunda işçi servisi ile hayvan yüklü kamyonetin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetmiş ve 16 kişi de yaralanmıştı. Hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine taziyede bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaralılara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ve beraberindeki heyeti Sağlık Müdürü Güleç ile Başhekim Doç. Dr. Onur Karaca karşıladı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, İşçilerin sağlık durumları ile ilgili bilgiler aldı. Geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Dinçer, bir daha böylesi acıların yaşanmaması temennisinde bulundu.