ORMAN VE SU İŞLERİ ESKİ BAKANI VEYSEL EROĞLU, BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER’İ ZİYARET ETTİ

Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu, Aksaray Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile görüştü.

Aksaray Üniversitesinin 2023-2024 Akademik Yılı açılış törenine katılmak üzere Aksaray’a gelen önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e ziyarette bulundu.

Belediye Başkanı Dinçer, daha önce bakanlık görevinde bulunan Veysel Eroğlu’nu Belediye Başkanlık makamında ağırladı. Aksaray’da gerçekleşen yatırımlar ve projeler konusunda eski bakan Veysel Eroğlu’na bilgiler aktaran Belediye Başkanı Dinçer, yeni arıtma tesisi ve içme suyu temini noktasında yürütülen çalışmalardan bahsetti.

Daha önce Aksaray’a birçok kez geldiğini ifade eden Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu, Aksaray’ın sürekli gelişen ve büyüyen şehirler arasında olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Dinçer, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek eski bakan Veysel Eroğlu’na teşekkür etti. Başkan Dinçer ve önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, daha sonra Aksaray Üniversitesinin akademik yılı açılış törenine katıldı.