AKSARAY BELEDİYESİ KURTULUŞ MAHALLESİNDE SICAK ASFALT SERİMİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

BAŞKAN DİNÇER; “ŞEHRİMİZİN BUGÜNLERİ VE YARINLARI İÇİN PLANLI VE TİTİZ BİR ÇALIŞMA YAPIYORUZ”

Aksaray Belediyesi vatandaşların yaşam alanlarını güzelleştirmek, cadde ve sokakların çok daha modern bir görünüme kavuşması amacıyla şehir genelinde altyapı yenileme, asfalt kaplama ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Bunun yanı sıra açılan yeni yol ve bulvarlar şehrin trafik yükünü azaltırken Aksaray’ın planlı büyümesinde önünü açıyor.

Planlanan program dâhilinde yol çalışmalarını sürdüren Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri cadde ve sokakları yenilemek üzere kurtuluş mahallesinde asfalt serimi yaparak yolları yenilemeye devam ediyor.

Yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şu görüşlere yer verdi. “Ekiplerimiz, şehrimizin birçok noktasında sathi kaplama, kısmi kaplama, stabilize yol çalışmaları, yeni yol açma ve sıcak asfalt serim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle yaz sezonunda asfalt çalışmalarında iyi bir noktaya geldiğimizi düşünüyorum.
Hemşerilerimize hizmetlerin en güzelini kazandırmaya devam edeceğiz. Amacımız, tüm mahallelerimizin yol standardını yükseltmek, her vatandaşımızın daha rahat ve konforlu bir şekilde yaşamını sürdürmesine katkı sunmaktır. Aksaray’da vatandaşlarımızın çok daha modern yollara kavuşması için azami gayret göstermeye devam edeceğiz.
Asfalt çalışması tamamlanan sokaklarda yol çizgi uygulaması, gerekli noktalara trafik işaret levhaları koyarak trafik ve yol güvenliğinin en üst seviye olmasına özen gösteriyoruz” dedi.