KENT KAFETERYA VE RESTORAN SOĞUK HAVALARDA SICAK HİZMETLER SUNUYOR

BAŞKAN DİNÇER; ‘’SOSYAL TESİSLERİ SEVİLEREK KULANILAN SEÇKİN BELEDİYELERDEN BİRİ OLDUK’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer tarafından yapımı tamamlanarak hizmete alınan Makas Kent Park ve içerisindeki kent kafeterya vatandaşlar tarafından sevilerek kullanılıyor.

Makas kavşağında yer alan Makas Kent Park baştan aşağı yenileyerek, 7’den 70’e her yaş grubundan vatandaşın verimli vakit geçirebileceği yeni bir sosyal donatı alanı olarak kullanılmaya başlanıldı. Park alanı içerisinde hayata geçirilen 2 katlı kafeterya ve restoran aynı anda 150 kişiye hizmet verebiliyor.

Yakın zamanda kullanıma alınan kent park ve kafeterya vatandaşlar tarafından sevilerek kullanılıyor. Kent park, toplamda 11 bin metrekarelik alandan oluşuyor. Park içerisinde kafeterya ve restoranın yanı sıra yeni nesil oyun parkı, survivor oyun parkuru, yeşil alanları, süs havuzları ve yürüyüş yolları günün her saatinde güvenle kullanılabiliyor.

Makas kent park içerisinde hizmete alınan kafeterya ve restoranı vatandaşların aileleri ile birlikte huzur içerisinde kullanabildiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sosyal tesisleri sevilerek kullanılan seçkin belediyelerden biri olduğunu söyledi.