HASTA YAKINI KONUK EVİ VE KÜLLİYE PROJESİ HIZLA İLERLİYOR

BAŞKAN DİNÇER "HASTA YAKINLARIMIZIN BARINMA İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAĞIZ"

Aksaray Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl projelendirilen ve temelleri atılan Hasta Konuk Evi ve Külliye Projesi hızla ilerliyor. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliye projesinde çalışmaların planlı ve programlı sürdüğünü söyleyerek “Sadece belediyenin asli hizmetlerini yürütmekle yetinmiyor, insanımıza hizmet noktasında ne gerekiyorsa yapıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, seçim vaatleri arasında yer alan hasta konuk evi projesi Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hemen yanına inşa ediliyor. Hasta Yakını Konuk Evi ile birlikte aynı projeye dahil edilen külliyede inşaat çalışmaları zamanlı eş zamanlı ilerliyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Hasta Yakını Konuk Evi’nde çatı ve sıva işlemlerinin tamamlandığını söyledi. Hasta Yakını Konuk Evi ile birlikte aynı projede yer alan Külliye inşaatında önemli gelişmelerin yaşandığını aktaran Belediye Başkanı Dinçer, “Külliyemizin ana kubbesinde kalıp ve betonarme çalışmaları başladı” dedi.

Aksaray Belediyesi Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliye Projesi’nin en kısa sürede hizmete açılacağını bildiren Belediye Başkanı Dinçer, “Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurarak hayata geçirdiğimiz Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliye Projemiz, seçim öncesinde vatandaşlarımıza söz verdiğimiz projeler arasında yer alıyor.

Birçok şehirde hasta ve hasta yakınlarının konaklama konusunda sıkıntı yaşadığını biliyoruz. Hayata geçirdiğimiz projemizle ile bu ihtiyacı ortadan kaldırıyoruz. Sağlık hizmeti almak için il dışından, köy, kasaba ve ilçelerden şehrimize gelen hasta ve hasta yakınlarının barınma ihtiyaçları ücretsiz olarak bu tesisimiz aracılığı ile karşılanacak.

Sona yaklaştığımız Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliye projemizi kısa sürede tamamlayarak yeni yılın ilk çeyreğinde hizmete açmaya hazır hale getireceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Dinçer, Hasta Yakını Konuk Evi’nde 2 kişilik ve 4 kişilik odaların yanında idari birim, kafeterya, mutfak, kütüphane, lobi ve toplantı salonunun yer alacağını bildirildi.